Anne Somer
Tiedote

Anne Somer vastaa toimihenkilöneuvotteluista

7.6.2021 klo 9.12
Oikeustieteen maisteri Anne Somer on valittu johtajaksi Teknologiateollisuus ry:n Työ, osaaminen ja innovaatiot -yksikköön. Tällä hetkellä Somer työskentelee Sivistystyönantajien työmarkkinajohtajana. Somer aloittaa uudessa tehtävässä 12. heinäkuuta.

Teknologiateollisuus ry julkaisi tämän nimitystiedotteen 7.6.2021.
 

Somer johtaa Teknologiateollisuudessa Työehdot-tiimiä, vastaa työlainsäädäntöön liittyvästä kannanmuodostuksesta ja vaikuttaa lainsäädännön uudistamiseen.

Työehdot-tiimin yhtenä tehtävänä on tarjota asiantuntijapalveluja uudelle Teknologiateollisuuden työnantajat ry:lle. Somerin vastuulla tässä yhteistyössä ovat valtakunnalliset toimihenkilösopimukset.

Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle on tyytyväinen, että avoinna olleeseen tehtävään saatiin eteenpäinkatsova ja osaava henkilö. Somerin tausta Sivistystyönantajissa tuo mukanaan myös osaamisasioihin liittyvää lisäarvoa.

– Olen erittäin innossani uudesta tehtävästä, jossa pääsen edistämään Suomen keskeisen vientialan toimintaedellytyksiä. Teknologiateollisuus jäsenyrityksineen on ollut edelläkävijä työelämän uudistumisessa, ja tässä toimialan uudistumisessa haluan olla vahvasti mukana, Somer tähdentää.

Yrityskohtaisten työehtosopimusten edistämisestä ja niihin liittyvästä tuesta vastaa Teknologiateollisuudessa johtaja Johanna Laine. Hän johtaa Teknologiateollisuudessa uutta yrityskohtaisen sopimisen tiimiä.

Lisätiedot:

Minna Helle, puh. 050 341 4884
Anne Somer, puh. 050 345 2134