mies ja kone
Uutinen

Pientä lähentymistä TES-pöydässä

Neuvottelut teknologiateollisuuden työntekijöiden uudesta työehtosopimuksesta jatkuivat keskiviikkona, mutta maaliin ei vielä päästy. Osapuolten mukaan neuvotteluissa on kuitenkin tapahtunut lähentymistä. Teknologiateollisuuden työnantajat ja Teollisuusliitto jatkavat neuvotteluja 10. tammikuuta.

− Ratkaisua haetaan aktiivisesti. Toivottavasti yhteinen näkemys palkkaratkaisusta löytyy pian, sillä neuvottelujen venyminen ei ole kenenkään etu, tähdentää Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi.

Keskiviikkona aamupäivällä jatkettiin myös teknologiateollisuuden toimihenkilöiden (Pro) TES-neuvotteluja. Näissäkin neuvotteluissa on avoinna palkkaratkaisu.

Teknologiateollisuuden kaikki työehtosopimukset päättyivät marraskuun lopussa, ja joulukuun alusta saakka toimialalla on vallinnut sopimukseton tila.  

Ks. kaikkien sopimusalojen sovitut neuvotteluajankohdat

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi, puh. 040 833 9577

Teknologiateollisuuden sopimusalojen pääneuvottelijat:

Toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi, 040 833 9577 (teknologiateollisuuden työntekijät)
Johtaja Johanna Laine, puh. 044 590 7209 (teollisuuden ylemmät toimihenkilöt, suunnittelu- ja konsulttialan ylemmät toimihenkilöt)
Työehtopäällikkö Mika Lallo, puh. 040 083 4412 (teollisuuden sekä suunnittelu- ja konsulttialan toimihenkilöt, tietotekniikan palveluala)

@J_Ruohoniemi
@lainejoann
@mika­_lallo