mies ja kone
Uutinen

Pientä lähentymistä TES-pöydässä

4.1.2023 klo 15.54
Neuvottelut teknologiateollisuuden työntekijöiden uudesta työehtosopimuksesta jatkuivat keskiviikkona, mutta maaliin ei vielä päästy. Osapuolten mukaan neuvotteluissa on kuitenkin tapahtunut lähentymistä. Teknologiateollisuuden työnantajat ja Teollisuusliitto jatkavat neuvotteluja 10. tammikuuta.

− Ratkaisua haetaan aktiivisesti. Toivottavasti yhteinen näkemys palkkaratkaisusta löytyy pian, sillä neuvottelujen venyminen ei ole kenenkään etu, tähdentää Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi.

Keskiviikkona aamupäivällä jatkettiin myös teknologiateollisuuden toimihenkilöiden (Pro) TES-neuvotteluja. Näissäkin neuvotteluissa on avoinna palkkaratkaisu.

Teknologiateollisuuden kaikki työehtosopimukset päättyivät marraskuun lopussa, ja joulukuun alusta saakka toimialalla on vallinnut sopimukseton tila.  

Ks. kaikkien sopimusalojen sovitut neuvotteluajankohdat

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi, puh. 040 833 9577

Teknologiateollisuuden sopimusalojen pääneuvottelijat:

Toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi, 040 833 9577 (teknologiateollisuuden työntekijät)
Johtaja Johanna Laine, puh. 044 590 7209 (teollisuuden ylemmät toimihenkilöt, suunnittelu- ja konsulttialan ylemmät toimihenkilöt)
Työehtopäällikkö Mika Lallo, puh. 040 083 4412 (teollisuuden sekä suunnittelu- ja konsulttialan toimihenkilöt, tietotekniikan palveluala)

@J_Ruohoniemi
@lainejoann
@mika­_lallo