talvikuva Helsingistä
Uutinen

Neuvottelut pyörähtivät jälleen käyntiin

Neuvottelut teknologiateollisuuden uusista työehtosopimuksista jatkuivat tiistaina joulutauon jälkeen. Neuvotteluja käytiin Teollisuusliiton kanssa teknologiateollisuuden työntekijöiden sopimuksesta ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n kanssa teknologiateollisuuden ylempien toimihenkilöiden TESistä. Auki ovat palkkaratkaisut.

− Maaliin ei päästy, mutta hyvää keskustelua käytiin. Neuvottelut jatkuvat keskiviikkona 4. tammikuuta, kommentoi Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi Teollisuusliiton kanssa käytyjä neuvotteluja.

Myös teknologiateollisuuden ylempien toimihenkilöiden neuvottelut jatkuvat keskiviikkona. Neuvotteluja työnantajapuolelta vetävän johtaja Johanna Laineen mukaan yhteistä näkemystä haetaan vielä sekä palkkaratkaisun tasosta että rakenteesta.

Teknologiateollisuuden kaikki työehtosopimukset päättyivät marraskuun lopussa, ja joulukuun alusta saakka toimialalla on vallinnut sopimukseton tila.  

Ks. kaikki neuvotteluaikataulut

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi, puh. 040 833 9577

Teknologiateollisuuden sopimusalojen pääneuvottelijat:

Toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi, 040 833 9577 (teknologiateollisuuden työntekijät)
Johtaja Johanna Laine, puh. 044 590 7209 (teollisuuden ylemmät toimihenkilöt, suunnittelu- ja konsulttialan ylemmät toimihenkilöt)
Työehtopäällikkö Mika Lallo, puh. 040 083 4412 (teollisuuden sekä suunnittelu- ja konsulttialan toimihenkilöt, tietotekniikan palveluala)

@J_Ruohoniemi
@lainejoann
@mika­_lallo