Eteläranta talvella
Uutinen

Jarkko Ruohoniemi: Neuvotellaan nyt ne sopimukset

Nyt on tärkeää laittaa kaikki tarmo neuvotteluihin, ja neuvotella vihdoin ne työehtosopimukset, sanoo Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi.

Ruohoniemen mukaan neuvotteluissa Teollisuusliiton kanssa päästiin viime viikolla vihdoin hyvään keskusteluun, ja molempien osapuolten mukaan neuvotteluissa päästiin myös eteenpäin. Siitä on hyvä jatkaa maaliin.

− Nyt ei pidä uhitella vaan neuvotella. Neuvottelupöydän osapuolet osaavat kyllä tunnistaa askelmerkit muutenkin, Ruohoniemi sanoo.

Neuvottelut teknologiateollisuuden työntekijäsopimuksesta jatkuvat Teollisuusliiton kanssa huomenna tiistaina 10. tammikuuta. Neuvotteluja jatketaan kuluvalla viikolla myös useilla muilla teknologiateollisuuden sopimusaloilla. Neuvotteluaikataulut löytyvät tästä.

Teknologiateollisuuden työntekijäsopimus on syntynyt usein ennen muita teknologiateollisuuden ratkaisuja.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi, puh. 040 833 9577

Teknologiateollisuuden sopimusalojen pääneuvottelijat:

Toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi, 040 833 9577 (teknologiateollisuuden työntekijät)
Johtaja Johanna Laine, puh. 044 590 7209 (teollisuuden ylemmät toimihenkilöt, suunnittelu- ja konsulttialan ylemmät toimihenkilöt)
Työehtopäällikkö Mika Lallo, puh. 040 083 4412 (teollisuuden sekä suunnittelu- ja konsulttialan toimihenkilöt, tietotekniikan palveluala)

@J_Ruohoniemi
@lainejoann
@mika­_lallo