neuvottelu
Uutinen

TES-neuvottelut jatkuvat perjantaina

Neuvotteluja ensi vuoden palkkaratkaisuista jatkettiin torstaina teknologiateollisuuden kaikilla sopimusaloilla. Yhteistä näkemystä ei vielä löytynyt. Neuvottelut jatkuvat perjantaina.

− Toivottavasti ratkaisut löytyvät mahdollisimman nopeasti. Taloustilanne huomioon ottaen se olisi paras vaihtoehto kaikille osapuolille, sanoo Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi.

Neuvotteluissa on perjantaina yksi ajoitukseen liittyvä virstanpylväs. Voimassa olevien sopimusten mukaan neuvotteluosapuolilla on mahdollisuus irtisanoa työehtosopimukset päättymään marraskuun lopussa, jos vuoden 2023 palkoista ei ole löytynyt yhteisymmärrystä. Sopimusten mukaan irtisanominen tulisi tehdä viimeistään 14. lokakuuta.

/// uutista päivitetty klo 17.50 ///

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Jarkko Ruohoniemi, 040 833 9577 (teknologiateollisuuden työntekijät)
Johtaja Johanna Laine, puh. 044 590 7209 (teollisuuden ylemmät toimihenkilöt, suunnittelu- ja konsulttialan ylemmät toimihenkilöt)
Työehtopäällikkö Mika Lallo, puh. 040 083 4412 (teollisuuden sekä suunnittelu- ja konsulttialan toimihenkilöt, tietotekniikan palveluala)